Mijn collega en zijn vrouw

Ze vroeg of ik niet wilde zitten en Karel bracht drank voor ons. Ik zei direct tegen Greet dat ze er oogverblindend mooi uitzag en ze legde haar hand op mijn hand en zei dank je wel lieverd. Karel deed de lichten uit , zette een muziek op en stak kaarsen aan. Ik vroeg aan haar of ze met me wilde dansen en ze zei natuurlijk en stond op. Ik nam haar bij de hand en begonnen te dansen. Ik keek haar dan ook recht in de ogen aan en begon met mijn rechterhand haar rug te aaien en ging langzaam naar haar billen toe. Ze lachte naar me en gaf me een knipoog van is goed hoor ga je gang. Ik ging steeds verder met me betastingen en ging dan vrij aan haar kont zitten en ze ging dan volledig in mijn armen en haar lichaam zat helemaal tegen me aangedrukt. Ik rook aan haar heerlijke parfum in haar haren en gaf een zoen op haar lippen. We begonnen intens te zoenen alsof we verliefd op elkaar waren en ze trok me naar de bank toe en we gingen zitten. Karel kwam tegenover ons zitten om het van dichtbij te zien. Onze lippen zochten direct elkaar op en ik deed zijn jurk omhoog zodat ik Makkelijker aan haar benen kon zitten. Haar gladde panty benen wond mij nog meer op en ik ging op mijn knieen voor haar op de grond zitten. Ik deed eerst haar schoenen uit en masseerde zachtjes haar voeten en ze deed haar voeten omhoog en ik gaf gelijk kusjes op haar zachte en verzorgde voeten. Vervolgens deed ik haar pantys uit en begon van haar rood gelakte en verzorgde tenen haar te zoenen en langzaam naar boven te gaan. Ik kwam bij de binnenkant van haar benen en begon er aan te zuigen en zachtjes erin te bijten. Ik voelde de rilling direct door haar lichaam heen. Ik begon haar over de satijne slip heen te likken en hoorde dat haar ademhaling sneller en sneller werd. Ik deed haar slip uit en begon met het puntje van mijn tong haar kontgat te betasten en ik merkte dat ze dat heel fijn vondt en begon uitgebreid haar kontje te likken. Vervolgens ging ik direct met mijn tomg in haar kutje en ik proefte dat ze al goed nat was. Ik deed langzaam mijn vinger in haar kontje en begon aan haar clitje te zuigen en ze begon te hijgen en kwam snel klaar en voelde haar trillen. Toen ze klaar was trok ze me omhoog om te knuffelen en te zoenen. Na 20 minuten op de bank vroeg Karel of we naar hun slaapkamer konden gaan. Ik hield haar hand vast en gingen de trap op richting hun echtelijke bed. Aangekomen in hun slaapkamer vroeg ze of ik op het bed wilde zitten en ze ging haar zelf ontdoen van gaar jurk en enkel en ze had alleen nog haar bh aan. Vervolgens kwam ze voor me op de grond zitten en begon mijn schoenen en sokken uit te doen. Daarna mijn jeans en polo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *