Heftig en kort

Leo stond naast me. Hij had grote handen. Ineens schoot me iets te binnen, naast het niet dragen van mijn slip. Er lag nog iets op mijn bed, tussen de niet opgemaakte lakens. Mijn vibrator! Shit! Helemaal niet meer aan gedacht. Ik hoopte dat ze hem niet zouden zien liggen. Alex was in ieder geval nog met zijn aantekeningen bezig, maar Leo keek de kamer door. Plotseling liep hij naar mijn bed. Zag hij hem liggen? Zag hij mijn vibrator waarmee ik vanochtend was klaargekomen? En zo ja, dan, wat dan nog? Mijn blik volgde Leo, hij liep er recht op af, pakte tussen mijn lakens, mijn glanzende fel roze vibrator. “Wat is dit?” vroeg hij plagend, met een brede lach op zijn gezicht. Waar was hij mee bezig? Ik wist niet of ik me moest generen, of gewoon boos moest worden. Ik was even met stomheid geslagen en keek met grote ogen toe hoe hij mijn speeltje omhoog hief, terwijl hij het zogenaamd bestudeerde. Achter me, hoorde ik dat Alex zich omdraaide. Hij zag de vibrator die Leo in zijn hand had het en grinnikte. “Ja luister eens,” stamelde ik. Leo keek naar mijn speeltje, dat nog glinsterde van mijn kutvocht. Toen begon mijn kutje opeens te tintelen en begon het gesprek me op te winden. Twee onbekende, maar buitengewoon aantrekkelijke mannen in mijn slaapkamer, waarvan er eentje mijn favoriete vibrator vasthield.

Het kriebelde nog harder, toen Leo zomaar uit het niets zijn vinger langs het natte plekje van mijn vibrator liet glijden en daarna zijn vinger aflikte, terwijl hij geil naar me stond te kijken. Jezus wat was dat geil! Ik kon een zacht gekreun niet voorkomen, maar kon het nog net houden. Wat was hier toch aan de hand? Alex liep op me af, benaderde me van achteren. Voordat ik in de gaten kreeg wat hij deed, voelde ik zijn handen over mijn stevige borsten glijden. Hij masseerde mijn borsten heel teder, maar zorgde er ook voor dat mijn tepels keihard werden en door de stof van de bloes drukten. Hij was teder, maar paste dat wel bij zijn leeftijd? De jeuk aan mijn kutje veranderde in vochtigheid en jeukte daarna nog meer. Ik voelde mijn schaamlippen dikker worden, een teken dat ik mega geil begon te worden. Wat had ik zin in beide mannen, wat was ik geil! Die heerlijke handen, zijn jonge handen drukkend, strelend, masserend op mijn borsten. Zijn handen glipten in mijn bloes, masseerden toen mijn tepels om daarna mijn buik te strelen. Leo kwam naar me toe met mijn roze vibrator in zijn hand. Hij knielde voor me, terwijl ik stond te trillen op mijn benen. Met zijn handen gleed hij langs mijn knieën naar boven en zag hij mijn kale kutje. Hij kreunde even, ging met zijn gezicht naar mijn dikke schaamlippen en begon hij mijn kutje te likken! Heel teder, heel zachtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *