De neger die mij uit wist te wonen

We hadden erg veel zin en ik kon niet wachten tot ik die pik in mijn handen kon houden. Eindelijk zag ik zijn paal en ik was erg onder de indruk. Voor het eerst in mijn leven zag ik een leuter die mij alle hoeken van de kamer kon laten zien. Een lul die mijn lichaam helemaal uit zou kunnen wonen. Ik zei dan ook tegen hem dat ik het graag hard en ruig wilde, Dat vond hij helemaal prima, helemaal omdat ik inmiddels zijn lul in mijn handen had en er met twee handen tegelijkertijd aan trok.

Zijn dikke eikel leek tegen mij te spreken. Hij zei dat hij in mij wilde en alsof het zo had moeten zijn, greep de grote neger mij beet, tilde mij op schoot en zette mij direct op zijn pik. Ik zakte er nog niet overheen, maar wreef eerst met mijn kleine lichaam over zijn dikke zwarte paal heen. Het voelde echt waanzinnig en uiteindelijk kwam ik omhoog en stuurde hij zijn eikel voor mijn kutje en liet ik mij zakken. Hij vulde mij op en verbazingwekkend genoeg kon ik het hele ding in mij hebben.

Ik denk dat hij wel 22 of 23 centimeter groot was, dus ik had dat niet gedacht. Ik leunde voorover en begon hard op zijn stalen penis te rijden. Mijn billen schudden heen en weer en mijn kutje stond in vuur en vlam. Ondertussen sloeg de mooie zwarte man mij op mijn billen en greep hij ze stevig beet terwijl mijn poesje op en neer aan het raggen was. Hij greep mij weer beet, smeet mij op de bank en zo lag ik op mijn rug, de benen in de lucht en ze wijd van elkaar. Ik zag dat hij een beetje hurkte en weer gleed die zwarte roede diep in mijn natte kleine kutje.

Ik schreeuwde het uit van verlangen en hij begon mij hard tegen de rugleuning van de bank te palen. Hij duwde mijn benen ver naar achteren en ik hield ze beet en hij ramde zich dieper en sneller in mij. Na een aantal minuten hard geneukt te zijn, zette hij mij op mijn knieƫn en begon hij mij achterlangs te naaien. Ik was inmiddels al lekker op zijn zwarte paal klaargekomen en uiteindelijk zou hij dat ook gaan doen. Ik zat voor hem op de grond en nam zijn pik in mijn mond en zoog het ding wild en met veel spuug af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *